Personvernerklæring

Hvem vi er

Kvalitetssikring No AS er et konsulentfirma innenfor fagområdet Internkontroll/ HMS, Miljø og kvalitet.

Våre kunder er små og mellomstore virksomheter i Norge.

Vår nettstedsadresse er: https://kvalitetssikring.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Dersom besøkende velger å benytte vårt kontaktskjema på hjemmesiden vil personopplysninger av type navn og e-post bli registrert. De registrerte personopplysninger vil av oss bli brukt til å kontakte avsender Når du fyller ut skjema på dette nettstedet, vil nettstedsskjemaet  huske navn, e-post. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter 180 dager.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet..

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke noen personopplysninger fra dette nettstedet med noen 3.parter

Hvilke personopplysninger lagrer vi på dette nettstedet

Personopplysninger som legges inn i skjema, lagres ikke på nettstedet, men kommer til oss på e-post. Din informsjon og ip-adresse blir logget av nettleser og oppbevares i 180 dager inntil de blir slettet

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger og våre rutiner for datalekkasjer

Vi benytter SSL-sertifikat for sikring mot phishing for informasjon som legges inn i våre skjema på nettstedet. Eventuelle svikt i disse systemene vil medføre at vi, sammen med vår serverleverandør iverksetter tiltak for å gjenopprette sikkerheten og begrense tilgangen til informasjon.

 

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi mottar ingen informasjon fra tredjeparter